Prijava na sistem

Uredi nalog

ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI PORTALA 

Portal Nekretnine Crna Gora i administracija  portala će uložiti razuman napor kako bi se na portalu našli tačni i aktuelni podaci, ali ne mogu biti odgovoran za njihovu tačnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju portalu Nekretnine Crna Gora koriste njegov sadržaj na sopstvenu odgovornost.

Administracija portala neće biti odgovorna ni za kakve direktne, indirektne, slučajne ili posledične štete koje su nastale iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja Nekretnine Crna Gora ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti/netačnosti u njegovom sadržaju. Portal Nekretnine Crna Gora sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima naš sajt nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Portal Nekretnine Crna Gora nije odgovorn za tačnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.Portal Nekretnine Crna Gora zadržava pravo promene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kog razloga i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz tih promena.Portal nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj, i ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu.Upiti za rezervaciju smeštaja služe isključivo za pretragu i rezervisanje smeštaja. Svaka druga upotreba upita (npr. za reklamiranje, ili zloupotreba od strane konkurencije) je strogo zabranjena i može dovesti do sudskog procesa. Vlasnici nekretnina i agencije su dužni da za nekretnine  koji reklamiraju putem sajta imaju sve adekvatne dozvole u skladu sa  propisima republike Crne Gore. Oglašavanje nekretnina na sajtu je besplatno.

Pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo korisnike da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija  ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između korisnika portala.Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala NekretnineCrnaGora.org.

Zaštita privatnih podataka

Portal Nekretnine Crna Gora kao i administracija su posvećeni zaštiti svih privatnih podataka koje prikupimo od Vas. Korišćenjem naših usluga smatra se da se slažete da koristimo Vaše podatke pridržavajući se naše politike zaštite privatnosti. Mi tražimo samo minimum Vaših podataka potrebnih za normalan rad portala i pružanje odgovarajućih usluga. Ova politika privatnosti označava slučajeve u kojima možemo prikupljati podatke o Vama. Vaše korišćenje portala daje nam pravo da sačuvamo podatke o Vama uz Vašu saglasnost. Možemo prikupiti neke ili sve podatke koje nam pružite, uključujući Vaše ime, adresu, broj telefona, broj faksa i email adresu, zajedno sa podacima o Vašem korišćenju portala.Druge informacije koje mogu biti potrebne s vremena na vreme da bi smo Vam pružili neku uslugu biće naknadno zatražene. Koristimo prikupljene podatke primarno da bismo izvršili neki zadatak zbog kog ste posetili naš portal.Sve razumne predostrožnosti su preuzete da bi se sprečio nedozvoljen pristup ovim informacijama. Ova predostrožnost označava da ćete morati ispuniti određena podatke (zbog identifikacije) ukoliko želite da vidite informacije o detaljima Vašeg naloga. Vaš Internet browser ima ugrađenu mogućnost za čuvanje malih fajlova - kukija (engl. "cookies") koji sadrže informacije koje omogućavaju portalu da prepozna Vaš nalog. Vi imate mogućnosti da sprečite Vaš računar da prihvata kukije, ali ukoliko to uradite, određene funkcionalnosti veb aplikacije - portala mogu postati nedostupne. Ne dozvoljavamo pristup trećim licima nikakvim ličnim informacijama prikupljenim od Vas sa ovog portala. Možemo koristiti informacije da budemo u kontaktu sa Vama i da Vas informišemo o razvoju, ponudama i akcijama našeg biznisa. Ukoliko u budućnosti imamo potrebu da damo pristup Vašim informacijama to ćemo učiniti isključivo uz Vaše znanje i pristanak. Administracija može dati informacije bilo kog korisnika zakonodavnim ustanovama bez pristanka ili obaveštenja korisnika ukoliko dobijemo zakonski nalog od nadležnih institucija. U takvim situacijama zakon Republike Srbije izričito nalaže saradnju u potpunosti sa nadležnim organima. Bilo koje izmene naše politike privatnosti biće unešene ovde i imaće trenutnu važnost. Preduzećemo razumne korake da Vam ukažemo na bilo kakve promene u politici privatnosti. Predlažemo da s vremena na vreme pogledate ovu polisu zbog mogućih izmena.

 

Administracija portala,

Nekretnine Crna Gora

24.06.2015.god.